Kärleksfull Vegetarisk Mat för behövande

BLIA Stockholm började donera VARM Vegetarisk mat till hemlösa på kinesiska nyårsafton, den 31 januari, 2022. Fram till 28 februari, 2022 har vi gjort det för tredje gången. Nästa planerade leverans är den 14 Mars, 2022.

S:ta Clara kyrka har en historia på mer än 500 år och är känd för sitt stora sociala och diakonala arbete som bedrivs på Sergels torg och de soppluncher som dagligen delas ut till behövande.

Första gången levererade vi kärleksfulla varma matlådor på det kinesiska nyåret med varm omtanke om de behövande genom S:ta Clara kyrka.  Förhoppningsvis kan vi ge de hopp och glädje genom att dela ut maten.  Vänner som tar emot kärleksmatlådan kommer också att få en välsignelse från Master Hsing Yun’s årets hälsning, ”Må alla varelser lever utan rädsla och samexistera i fred”.

BLIA’s 3 goda gärningar, (1. Gör goda gärningar, 2. Tala goda ord, 3. Ha goda tankar) och 4 GE (vi ger tro, hopp, glädje och tjänst) är humanistiska buddhismen som främjas av Mästare Hsing Yun. Vi implementerar Dharma i våra vardagsliv i den mänskliga världen så att alla kan leva i fred och harmoni.

2022-03-03

Wendy Har,

Rådgivare, BLIA Stockholm